Sabtu, 11 Mei 2013

Cute Pendrive 8GB versi cartoon terhebat!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua!
khas untuk anda yang teringin memiliki pendrive yang unik, dapatkan segera dari saya.
pendrive ini terhad, sape cepat die dapat. Bisnes kecik2 je boh.
Semua nya 8GB dijamin real capasity.
HARAP DAPAT CONTACT SAYA DI 0198639043. NO DI GAMBAR TU DAH TAK GUNA DAH
STOK BARU SAMPAI (11 MEI 2013)!

Hello Kitty Pink Stand [RM33] 

Luffy [RM33]

DSLR Nikon [RM33]

DSLR Canon [RM33]

Bear Rilakkuma [RM33]


Hello Kitty Purple Sit [RM33] SOLD OUT!

Mini Mouse Red [RM33] SOLD OUT!

Spongebob [RM33] SOLD OUT!

Stitch Orange [RM33] SOLD OUT!

Tweety Pink [RM 33] SOLD OUT!

Hello Kitty Pink Sit [RM33] SOLD OUT !


One piece pendrive [RM33] SOLD OUT!

Stitch Waterproof Pendrive [RM39] SOLD OUT!

Cute Cat waterproof Pendrive[RM39] SOLD OUT!

Hello Kitty waterproof [RM39], Normal pendrive [RM33] SOLD OUT!
yang tulis waterproof tu chipset dia kalis air, bagus punya chipset ni. 
kelebihan waterproof ni :
1)Kalis air (Dah test rendam sehari 100% still working)
2)Transfer rate tinggi (7-8mbs)
3)Lambat panas compare daripada jenis biasa punya

Cara Pembelian COD atau pos, COD area setapak jaya, KL
pos laju kena tambah RM6
kalau berminat
1. sila sms/call 0198639043 untuk tanya stok ada atau tidak.
kalau nak contact gune whatsapp pun boleh.
2. selepas confirmkan ade stok boleh bank in ke akaun cimb
14630006152528

MOHAMAD FADHIL BIN MOHAMAD ISA
3. sila hubungi saya selepas selesai bank in untuk mengesahkan pembayaran
4. sila berikan nama, alamat dan no telefon untuk saya pos barang anda
5. saya akan berikan tracking number untuk barang anda

8 ulasan:

  1. Balasan
    1. tak de la buat mase ni...
      kalau ada saye pun nak,,,hihihi

      Padam
  2. anak auc tanya
    angry bird ada tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. angry bird tak ade. saye tak jual yang angry bird =)

      Padam
  3. Comel betul awak punya pen drive. Air liur keliur:-)

    BalasPadam
  4. Follower ke : 141
    Hai.. Salam Kenal..
    done follow.. jom follow blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. cumeynyee.. paling cumey camera dgn rilakuma tu.. hello kitty pun cute gakkk

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengikut