Ahad, 8 Ogos 2010

Mantra



Dah lame tengok cite ni...tapi baru nak post...
busy dengan kerja lain.
bagi saye movie ni tak de la best sangat dan tak de la bosan sangat...ok la gak...
hari tu pegi Jitra Mall, movie ni la yang paling hampir dengan waktu kiteorang sampai...
sampai Jitra pun dah petang, so decide untuk tengok cite ni...

cite ni berkenaan sorang laki yang ingin membalas dendam dengan menggunakan ilmu hitam kerana telah difitnah dan isteri nye telah dirampas.
orang yang merampas bini die pengamal ilmu hitam gak.
so bini dan anak die jadi mangse...
dalam cite ni ade scene bogel...boleh pulak berbogel erk...
dengan scene Penjara Pudu yang telah dirobohkan tu.(suke scene dalam penjara,nampak klasik)
dengar2 mantera yang digunakan dalam cite ni mantera yang betul untuk memanggil syaitan...
tak tau la btul ke tak...
Movie ni movie 1st tengok wayang dengan gondi..huhu sejarah ni....
seat row A...duk depan skali...huhu...laku gak cite melayu ni

Moral : jangan berdendam. Orang beriman itu bersaudara.
Rating sendiri bagi : 6.3/10

4 ulasan:

  1. hehehe...backup plan..
    igtkan cheta perang2..
    huhuhu..
    xpe..mantra pun BEST gak.hik3

    BalasPadam
  2. kantoi GONDI g tgk wayang ngn FAsha...
    tih~!ada story ni..

    BalasPadam
  3. gondi??? n fasha???... hmmmm

    BalasPadam
  4. who is fasha? gondi? padil??
    haha!

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengikut