Khamis, 23 Jun 2011

Hari tanpa internet

Sehari tak ada internet. Lalu aku mengambil tindakan untuk update guna handset w810i aku. Bagus juga tak ada internet sebab esok aku ada exam. Exam last punya. Thanks kepada sesiapa yang masuk blog ni di kala ketiadaan aku. Korang boleh hidup tanpa internet tak? #sungguh sunyi. Hanya bunyi kipas yang kedengaran.

8 ulasan:

  1. rasa lain la kalau takde internet..huhu..

    jemput join segmen simple saya..

    SEGMEN SIMPLE : MY WISH ...

    BalasPadam
  2. wahhhh tolong ajar rara,rara nk exam ni.

    BalasPadam
  3. @rara pinkmafia saya pun baru try.. tapi macam tolak kredit banyak je. cube tengok kat menu>message>email kat hp rara

    BalasPadam
  4. @NasZ saye pun rase lain jugak la...hehe

    BalasPadam
  5. Blogwalking daripada bloglist Yuyue. Salam kenalan daripada Wydaz.com :D

    BalasPadam
  6. bosan kalau tak ada internet~

    BalasPadam
  7. @dhiera memang bosan kan...tapi sesekali tak ada elok juga

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengikut