Rabu, 16 Mac 2011

Baby Hamster.UPDATE!!!

sekarang anak hamster ni dah besar...dah boleh buka mate...
bulu pun dah lebat...tapi masih menyusu dengan mak die...
kalau nak tengok gambar sebelum ni boleh usha kat http://87fasha.blogspot.com/2011/03/baby-hamster.html
ni gambar yang baru di snap semalam...
anak hamster cube naik ke atas roda
                                  
anak hamster ni tak mampu lagi nak main roda

ibu hamster memerhatikan camera




comel nye =) ibu dan baby hamster

anak hamster berebut makanan
comel kan?...
kali ni tak de tips...hehe...
kalo nak tau pape boleh tanye....

18 ulasan:

  1. En nohoho,

    wahh ske hamster ehh..

    Mutiara ske tengok..tp xbrape nak brani pegang..

    :)

    BalasPadam
  2. adeh..terletak 'En Nohoho' la plak..
    sowi fasha.. sbb ur profile gambo lelaki men bola sepak tu.. sori2

    BalasPadam
  3. comelnya..nak satu boleh..huhu

    BalasPadam
  4. eleh..baby ni tiap2 ari aku tgk..dr merah smpai la tumbuh bulu..haha~
    comey ooo

    BalasPadam
  5. Mutiara Bernilai:
    actually ad 2 owner..
    en nohoho pun btul gak..
    anywy thanks...
    cumilkan..ini jenis roboski..
    dia x gigit... n sgt cumil

    BalasPadam
  6. Eh... rajinnya. Anak kakak dah banyak kali merengek nakkan hamster tapi kakak tak beli. Siapa nak jaga. Tak sampai seminggu nanti mesti mati digomolnya bergilir-gilir...

    BalasPadam
  7. wah wah.... hamster kat petshop pun tak lawa camnie... erm ader extra money nak bela hamster la dlm rumah :D

    BalasPadam
  8. cumell sgt2 hamster tue...
    suka tgk kalu hamster tue main dalm gelong pusing2 tue..huhuh

    BalasPadam
  9. thanks untuk yang sudi komen
    @Rozuan Ismail
    tak boleh la...=)

    @syazis
    tak kan tengok je...tolong le jage...hehe

    @manueng
    thanks manueng

    @Kakzakie
    takut anak akak picit hamster la...
    selalu budak kecik geram dengan hamster

    @Frantz Dylandy (FD)
    thanks....
    hamster tak perlu kan modal yang banyak untuk bela...

    @NuR 'aQiLaH
    thanks aqilah

    BalasPadam
  10. @NUR Azdatul Azween
    comel kan... =)gelong pusing2 tu untuk exercise...hehe

    BalasPadam
  11. arggh! abang pun suka hamster!

    BalasPadam
  12. naper eyk hamster tu pijak baby dia? g satu dia xnak susukan baby dia....takut makhluk xbersalah mati...Allah...takutnya....

    BalasPadam
    Balasan
    1. pijak tu biase...kalau xnak susukan tu bahaya...
      anak die boleh mati...
      mungkin sebab makanan tak cukup... kalau anak dia di sentuh pun boleh menyebab kan dia x susukan anak

      Padam
  13. Hamster roboski boleh duduk group dengan hamster syrian tak?

    BalasPadam
  14. Hamster syrian boleh duduk satu group dengan hamster roboski tak? dalam satu cage? gaduh tak nanti?

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak boleh, konfem gaduh. sesetengah kedai pet akan campur kan hamster tapi ini sebenarnye tak boleh..

      Padam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengikut