Khamis, 17 Mac 2011

Entri macam mana yang patut aku post?

bangge nih
trafik aku dah meningkat!!! 
agak bangge jugak lah sebagai blogger yang baru...
tak penah pun aku dapat sampai 73 orang sehari...
sebenar nya minggu ni busy...banyak keje yang perlu di setel kan...
minggu depan lagi la...kene submit final year project punye report...
berbalik kepade trafik....sebenar nya trafik ni banyak dari blog abang Ben Ashaari ...
tq abang ben!!!

dapat 20 komen...tak penah pun dapat selame ni
cube tengok...yang banyak view entri segmen abang Ben...yang aku post tu tak banyak sangat...
mungkin aku perlu lebih kreatif dalam menulis entri...
aku tak nak post pasal isu semasa...banyak orang amek dari website akhbar kan...
aku ade buat jugak...dan agak bagus sebenar nya..boleh bertukar pendapat selain berkongsi info...
tapi kalau boleh aku tak nak buat la entri macam tu....
kurang originality nye...
tapi agak sukar la untuk dapat idea tulis entri yang unik...
yang tak ade orang lain post...
ade sesape boleh tunjuk ajar aku macam mane nak buat entri yang best??plisss....

9 ulasan:

  1. join segmen n contest yg kwn2 blogger anjurkan mmg boleh tingkatkan traffic n follower...happy blogging :)

    BalasPadam
  2. good..entri sendiri lagi berkualiti..teruskan...

    BalasPadam
  3. yup...

    segmen En BA sgt2 membantu..

    xpe, slow2 improve care nak tarik org len dtg bace entri... :)

    BalasPadam
  4. hurmm...bak kata abg ben..idea ada dimana2 cuma kita kena kreatippp...kalo nak tgk tips leh jer jenguk petua kat sidebar my blog..de entry pasal tips utk tingkatkan penulisan dalam blog... chayok2!! u can do ittt!!okeh!!



    hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    BalasPadam
  5. mmg peningkatan yg baek la..
    saye suka bace cite lawak..
    rase2 de cite lawak leh la tulis..
    insyaAllah saye bace.
    ehhehe

    BalasPadam
  6. tulis je ape yg ingin
    dikongsi...
    papepon, blog ni dah cukup best...^^

    BalasPadam
  7. setuju dengan abang zam..buat entri sendiri je..mungkin ada benda yang kita tahu yang mungkin orang lain tak tahu..itu yang aku buat dalam blog aku walaupun blog aku tak popular mana pon

    BalasPadam
  8. post yang baik adalah post yang bermanfaat

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengikut