Jumaat, 22 April 2011

Tips mengayat awek

Seorang jejaka yang tak berapa hensome ingin mengayat aweknya supaya dia dapat tidor dengannya.

Jejaka : Awak, saya ada satu teka teki....

Awek : Apa dia?

Jejaka : Apa benda, tiada kanan atau kiri, tiada atas tiada bawah, tiada tengah tiada tepi, tiada awal tiada akhir ?


Awek : Ish, tak tau lah, I give up.

Jejaka : Itulah cinta saya pada awak....

Awek : Betul ke.... he he he. (merah gak lah pipi dia)

Jejaka : Awak, sudi tak awak teman saya di rumah malam ni?

Awek : Boleh, tapi awak kena jawab teka teki saya dulu.

Jejaka : Ok

Awek : Apa benda, bila dipegang sedap, tapi bila dirasa tak sedap?

Jejaka : Emm, tak tau lah.

Awek : Itulah tapak tangan saya (lalu awek tu melempang jejaka tak hensome itu dan terus blah)

#ni aku dapat dari conference kat skype...credit to ~max~ (dragon_slayer56)

7 ulasan:

  1. Kekeke memang kelakor...


    P/S : Kita cium bau daun limau apabila kta di dalam kenderaan supaya tidak mabuk darat


    Projek Pintar MAS

    BalasPadam
  2. Miecyber : ooo...cam tu ke...thanks
    Kentang_ : bijak ke??

    BalasPadam
  3. kan dah kena penampor free..hehe

    BalasPadam
  4. maka dengan itu rasa lah nikmatnya lempang. kekekeke

    BalasPadam
  5. diera cikimon : mane ade penampor berbayar...hehe
    THE LEKAT LEKIT STORY : nikmat ke?hehe

    BalasPadam
  6. budus... padan muka wakakaka

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengikut