Rabu, 1 Jun 2011

Temuramah bersama pengasas blog

Sebenar nya baru perasan blog ni dah mencapai usia setahun...entri 1st ialah pada 1 May 2010. Sebenar nya blog ini di buat oleh f@sh@/gondi (bukan nama sebenar). Dalam masa setahun baru ada 94 follower, tidak mempunyai pembaca tetap dan juga tidak mempunyai rakan blogger. Senang cite memang fail la blog ni. Semalam saya sempat menemuramah gondi. Berikut adalah perbualan kami.



nohoho : hai ape kabar saudari?
gondi : kaba baik
nohoho : ni nak interview ni
gondi : ok
nohoho : tau tak blog kite dah setahun?
gondi : tak
nohoho : (-.-)
gondi : hihi...
nohoho : macam mana saudari dapat idea nak buat blog?
gondi : tengah boring time tu. tak de bende nak buat. time LI rase nye. Time LI kan banyak mase.
nohoho : mula-mula ape yang saudari harapkan bile buat blog?
gondi : tak expect ape-ape pun. cume mungkin nak berkongsi pendapat dengan awak la.
nohoho : kenape saudari dah tak post kat blog
gondi : errr...hehe...nama blog pun speechless kan. mesti la tak tau nak tulis ape. jawapan ni boleh tak?
nohoho : tak. cube jawap serius sikit.
gondi: sebenar nya sebab busy. internet kat rumah pun dah kene potong. pastu ade banyak kenduri. kene kemas rumah lagi, jage budak kecik lagi. sebenar nye saye lagi busy dari peserta maharaja lawak.
nohoho : kalau contoh nye saudari mempunyai mase yang banyak untuk mengupdate blog. apa yang akan saudari akan tulis?
gondi : hobi la kot. macam felt craft tu. haa.... lagi 1 mengata orang. mengata yang paling best.
nohoho : owh...patut lah awak ditakdirkan tiada mase mengupdate blog
gondi : ceh...
nohoho : harapan anda terhadap blog selepas ini?
gondi : saya harap nohoho akan terus mengupdate blog dengan jaye nye. walaupun blog ni tak de orang bace termasuk saye, tapi saye tetap sokong!!! chaiyok2
nohoho : mekaseh.


13 ulasan:

  1. nohoho : kalau contoh nye saudari mempunyai mase yang banyak untuk mengupdate blog. apa yang akan saudari akan tulis?
    gondi : hobi la kot. macam felt craft tu. haa.... lagi 1 mengata orang. mengata yang paling best.
    nohoho : owh...patut lah awak ditakdirkan tiada mase mengupdate blog
    lawak aya nie...hahaha

    BalasPadam
  2. update2...nti sy akan merajinkan diri sy yg mmg rajin nie tuk baca..:)

    BalasPadam
  3. @kerorohuhu..tq keroro banyak komen kat blog ni

    BalasPadam
  4. Okaylaa tu ada gak follower.. Manede blog yg gagal. Okay je

    BalasPadam
  5. @SofieyAzwathanks...ok la kan dari pade tak de langsung...

    BalasPadam
  6. cakap dekat gondi aku baca jek ok... hehe!! selamat yg ke setahun ye..

    BalasPadam
  7. blog nohoho ni okei la..eee slalu dtg sini tau sebab nohoho slalu komen entry kite

    JOM BACA DRAMA NORA ELENA VERSI NOVEL..RUGI KALAU TERLEPAS BACA

    BalasPadam
  8. @ainol akasyah ooo...slalu dtg sini ke...thanks

    BalasPadam
  9. wat can i say... hahahahaha style lah.. hohoho hihihi

    BalasPadam
  10. saya pun sibuk dgn anak2 aje,bila anak tidur tu cptlah berblogging..bukan senang nak jadi blogger ni ye,penuh dgn cabaran

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengikut